На Русанівській затоці пройде водноспортивний фестиваль



Фото spartak-fst.kiev.ua

5-7 жовтня на Лівому березі столиці відбудеться традиційний водноспортивний фестиваль "Русанівське коло".

У рамках фестивалю відбудуться змагання для всіх видів човнів на дистанції 5 км, показові виступи найкращих гребців-екстрималів з Німеччини, Росії та США, показові ігри кану-поло, тематичні лекції з водно-спортивного туризму, показові заїзди каякерів ближнього та дальнього зарубіжжя та багато іншого, повідомляє прес-служба КМДА.

Змагання на байдарках, каное та човнах "Дракон" відбудуться у акваторії Русанівської затоки, Русанівського обводного каналу та на базі готельно-ресторанного комплексу "Фрегат" (Броварський проспект, 18 к, станція метро Гідропарк).

Цього року в рамках фестивалю також відбудуться 3 спортивні заходи: веслувальний марафон для всіх видів човнів "Русанівське кільце", марафон з веслування на байдарках і каное серед ветеранів "Masters Cup" та фестиваль з веслування на човнах "Золотий Дракон".
5 жовтня відбудеться тренування учасників, 6 жовтня – офіційне відкриття, змагання з веслування на байдарках і каное, змагання з веслування на човнах "Дракон", а також марафон для всіх видів човнів.

7 жовтня, окрім змагань з веслування на байдарках і каное і марафону для всіх видів човнів, відбудеться нагородження переможців.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ