У Києві оштрафували голландця, який показував перехожим сідниці. ВІДЕО


У Києві оштрафували громадянина Голландії, який вів себе непристойно і погрожував пневматичним пістолетом у центрі столиці.

Як повідомляє прес-служба столичної міліції, інцидент стався вранці 27 вересня в підземному переході на Майдані Незалежності.

"Чоловік вів себе непристойно. Перехожі йому зробили зауваження, але у відповідь він спробував затіяти бійку. Присутні викликали міліцію. На появу міліціонерів голландець відреагував своєрідно. Спочатку він упав і почав качатися по асфальту. Потім зняв штани і продемонстрував присутнім статеві органи", - відзначили в міліції.

"Після цього чоловік вихопив з кишені пневматичний пістолет і почав погрожувати їм", - додали в міліції.

Раніше заступник начальника прес-служби столичної міліції Володимир Дмитренко у коментарі "Українській правді. Київ" сказав, що виник конфлікт між громадянином Голландії і бомжом.

"Голландець вдарив бомжа. Між ними зав’язалася бійка невелика. У це втрутився нарад міліції, розборонив", - сказав він.

Дмитренко наголосив, що "не було при ньому ніякого пістолета".

Порушника затримали і доставили до Шевченківського райуправління міліції. Встановити особу затриманого вдалося тільки після того, як зв'язалися з посольством.

З'ясувалося, що цей громадянин ще кілька місяців тому втратив документи і з тих пір, не бажаючи покидати Україну, без засобів до існування подорожує по нашій країні.

У відношенні голландця склали адміністративний протокол за статтею 173 КУпАП "Дрібне хуліганство". Рішенням суду Шевченківського району іноземний хуліган оштрафований на 51 гривню.

Водночас в ефірі ТВі повідомили, що громадян Нідерландів намагався захиститися від бомжів, а міліціонери через незнання мови так і не зрозуміли, хто ж насправді потерпілий. Саме тому вони схопили іноземця і потягли його до автозаку. Також на відео видно, як правоохоронці просто відштовхують перехожого, який хотів бути перекладачем між голландцем та міліцією. 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ