Рух на Поштовій площі обмежать до 25 травня



На Поштовій вже почали реконструкцію. Фото Коментарів

У Києві через проведення реконструкції транспортної розв’язки на Поштовій площі з 22 години 16 вересня 2012 року до 25 травня 2013 року буде обмежено рух транспорту.

Про це повідомили у прес-службі столичної ДАІ.

Зокрема, буде закрито:

- правий поворот з Боричевого узвозу на Набережне шосе в напрямку мосту "Метро",

- лівий поворот з Набережного шосе на Боричів узвіз у напрямку вулиці Сагайдачного,

- правий поворот з вул. Набережно-Хрещатицької на Боричів узвіз в напрямку вулиці Сагайдачного.

"Рух з житлових масивів "Харківський", "Березняки", "Дарниця" через мости "Південний", "Дарницький залізнично-автомобільний" та "ім.Патона" в напрямку центру міста та Подолу необхідно здійснювати через нові транспортні розв’язки в районі бульвару Дружби Народів та Дніпровського узвозу", - відзначили в ДАІ.

Водночас рух з житлових масивів "Лівобережний", "Лісовий", "Русанівка", "Микільська слобідка" через міст "Метро" в напрямку центру міста та Подолу необхідно здійснювати через нову транспортну розв’язку в районі станції метро "Дніпро" в напрямку Дніпровського узвозу.

Рух з житлових масивів "Троєщина", "Райдужний", "Воскресенка" через міст "Московський" в напрямку центру та Подолу необхідно здійснювати через новий Гаванський міст на вул. Набережно-Хрещатицьку з правим поворотом на вул. Борисоглібську з виїздом на вул. Сагайдачного або по проспекту Московському та вул. О.Теліги.

А рух з житлового масиву "Оболонь" в напрямку центру та Подолу необхідно здійснювати через вул. Набережно-Рибальську, вул. Електриків, вул. Набережно-Лугову, вул. Костянтинівську або вул. Верхній, Нижній Вал, а також по проспекту Московському, вул. Новокостянтинівській та вул. О.Теліги. 

Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, а також радить неухильно дотримуватись вимог дорожніх знаків і передусім тимчасово встановлених. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ