Велосипедисти шукають кращий вело-офіс



Фото з сайту АВК

У Києві шукають найкращий офіс, де зручно працювати велосипедисту.

У конкурсі "Велопрацедавець року" переможе компанія, яка запропонує найкращі умови для роботи велосипедистів: велопарковку, роздягальню та інші переваги, повідомляє Асоціація велосипедистів Києва.

"Ми уже втретє проводимо конкурс, і здивовані дізнатися, що у Києві так багато офісів дійсно дбають про працівників-велосипедистів. У перший рік перемогла компанія, що мала велопарковку на 80 місць та душові кабінки на кожному поверсі. А минулоріч перемогла компанія, яка навіть розробила для своїх працівників спеціальну вело-форму для участі у змаганнях", - розповіла координаторка АВК Ірина Бондаренко.

Серед інших учасників та призерів конкурсу – готель, фармацевтична корпорація, компанія з продажу ефірного часу. Але найбільша кількість учасників – компанії, де працюють програмісти.

Організатор конкурсу – громадська організація "Асоціація велосипедистів Києва" – запрошує усіх велосипедистів і не тільки, які працюють в найкращому велосипедному офісі Києва не соромитися повідомити про це і зареєструвати свою компанію на сайті Європейського тижня мобільності.  

Переможці і всі учасники отримають приємні призи.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ