Київському догхантеру Ведулі таки доведеться відсидіти 4 роки


Апеляційний суд Києва залишив без змін вирок Святошинського райсуду, яким столичного вбивцю собак Олексія Ведулу засуджено до 4 років тюрми.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури Києва.

За словами державного обвинувача у справі Людмили Гуменюк, вона просила суд залишити без задоволення апеляцію засудженого Ведули та його захисника.

"Своєю позицією у суді ми  показали суспільству, що цей та кожен подібний факт знущання над тваринами буде суворо покарано. Ми не допустимо такої жорстокості. Навіть поодинокі такі факти будемо присікати",  - сказала вона.

Обвинувач додала, що суд при призначенні покарання врахував усі обставини справи, у тому числі й ті, які сприятимуть виправленню засудженого, та ті, які сприятимуть "попередженню вчинення ним та іншими шкуродерами таких злочинів".

"Для Ведули адекватним покаранням є позбавлення волі. Тільки такий вирок ми вважаємо справедливим та обґрунтованим", - наголосила Гуменюк.

Як відомо, Святошинський райсуд Києва засудив Ведулу до 4 років позбавлення волі за жорстоке поводження з тваринами та розповсюдження товарів, що пропагують культ насильства та жорстокості.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ