Офіс Пилипишина "трусять" через підкуп виборців


12 вересня правоохоронці проводять обшук в офісі громадської приймальні кандидата в народні депутати Віктора Пилипишина за округом №223.

Про це повідомляє сайт політика.

"До приймальні кандидата Пилипишина увірвалися представники міліції. Приводом для відвідування приймальні міліція назвала розповсюдження командою Віктора Пилипишина агітаційної продукції. Щоправда, міліція назвала агітацію підкупом", йдеться в повідомленні.

У прес-службі Пилипишина додали, що разом з міліцією прийшов кандидат у народні депутати за тим же округом Вадим Гладчук, який "ініціював візит правоохоронців з приводу підкупу виборців".

"Підкупом міліція визнала розповсюдження кружки та пакетованого чаю – і те і інше з офіційною агітаційною символікою Віктора Пилипишина. Вартість цієї агітаційної продукції – 8 гривень за кружку та 5 гривень за пачку чаю. Отже, за законом це звичайна агітаційна продукція, вартість якої не перевищує законодавчо встановленої межи у 33 гривні", йдеться в повідомленні.

"Підкуп відбувається майже на усіх округах – про це пишуть усі провідні видання. Політики з цього приводу роблять гучні заяви. Але міліція не вживає заходів щодо фактів, оприлюднених у публікаціях ЗМІ та заявах політиків", - сказав Пилипишин.

Він наголосив, що його агітатори "ніяким підкупом не займаються".

"Вони легально роздають легальну агітаційну продукцію, це дозволено законом. Але саме до моєї приймальні вриваються правоохоронці і звинувачують моїх агітаторів у підкупі виборців", - відзначив політик.

"Я розцінюю дії міліції як відвертий та брутальний тиск на мене як незалежного кандидата і вимагаю припинити перешкоджання моїй законній агітації", - підсумував Пилипишин.

Згодом з сайту Пилипишина новину про обшук прибрали, однак досі є інформація на сторінці Facebook політика.


Вадим Гладчук підтвердив, що саме він викликав міліцію, бо побачив підкуп виборців.

"Я та виборці виявили на Теліги, 27А машину, з якої роздають пайки з чаєм та іншими продуктами для підкупу. Викликали міліцію", - написав він на своїй сторінці Facebook і навіть розмістив фото.

Фото з Facebook Гладчука 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ