Регіонал Мельник змушує торговців продавати продукти під його ім'ям. ФОТО



Кандидат в народні депутати по виборчому округу №95 Петро Мельник змушує торговців, які приїжджають на ярмарки в регіоні, продавати продукти під його ім'ям.

Про це повідомили читачі "Української правди".

"Тепер всі ярмарки проходять під патронатом Петра Володимировича. Кожний продавець, який хоче реалізувати свою продукцію на ярмарку, має виставити на своєму наметі прапорець або іншу символіку Петра Мельника", - розповів Володимир Тищенко.

 За словами читачів, раніше ярмарок проходив сам по собі, а тепер "під патронатом"
Продукцію змушують пакувати у кульки від Мельника 

За його словами, 9 вересня на ярмарку у місті Вишневому його прапорці були скрізь: в наметах, що продавали одяг, ковбаси, рибу…

І рекламувати Мельника. Байдуже на чому - хай навіть на мішку картоплі  

"Продавцям видали кульки з відповідною символікою, в які вони мали фасувати свої товари. На вході у ярмарок перший намет був Петра Мельника, в якому роздавали кульки в яких містилося 2 журнали, 4 листівки, календар і газета", - розповів Тищенко.

У наметі при вході на ринок роздають агітпродукцію. На усіх фото Мельник завдяки фотошопу вигладає худішим і молодшим  

Водночас кандидат в народні депутати по виборчому округу №223 Віктор Пилипишин відкриває дитячі майданчики та роздає цінні подарунки.

Яловий взявся "купувати" дітей  

"8 вересня 2012 року Костянтин Яловий, зять Віктора Пилипишина, на відкритті дитячого майданчика біля будинку 53-г по вулиці Шербакова, що в Києві, роздавав мобільні телефони, фотоапарати та пластівці", - розповів Тищенко, відзначивши, що все це роздавалося з наметів громадської організації "Кияни передусім".

За словами мешканів, недешевими подарунками - фотоапаратами і телефонами 

Фото Володимира Тищенка

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ