Начальника, який наказав класти дорогу через двори киян, затримали


Ввечері 6 вересня у Києві затримали керівника підрядної організації, котрий давав "злочинні накази самовільно прокладати дорогу" на вулиці Кіквідзе, 23 та знищувати зелені насадження.

Про це повідомляє прес-служба Прокуратури києва.

Згідно з повідомленням, затриманий дав зізнався у скоєному.

"Я надав розпорядження бульдозеристу виконати роботи з прокладання дороги через зелені насадження вздовж паркану станції технічного обслуговування по вул. Кіквідзе, 21 між схилом по вул. Вільшанський  та зазначеним парканом до самого низу до подвір’я по вул. Кіквідзе, 23. Стосовно дерев і кущів, що трапляться на шляху роботи бульдозера при прокладанні дороги, я доручив їх викорчовувати без використання іншої техніки", - цитує прес-служба Прокуратури затриманого.

Відносно зловмисника порушили кримінальну справу та обрали запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

"У даній ситуації зухвалість забудовників перейшла будь-які допустимі межі, вони не тільки нехтують містобудівним законодавством, в них відсутня елементарна порядність і повага до людей", – наголосив прокурор Києва Анатолій Мельник.

Він звернувся до керівників контролюючих органів з вимогою терміново поставити крапку в цій ситуації.

Мельник також попередив, що особисто контролюватиме цю роботу: "І нехай ніхто з вас не думає, що зможе уникнути відповідальності за бездіяльність – будете покарані разом з знахабнілими забудовниками, я це сприймаю як вашу пасивну співучасть у їх ганебних діях".

Як повідомлялося раніше, забудовник у центрі столиці почав незаконно прокладати дорогу просто через двори киян. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ