Герега змусить голосувати за неї всіх працівників "Епіцентру"? ФОТО



Фото з сайту КМДА

Кандидат у народні депутати партії "Удар" Ігор Опадчий заявляє, що кандидат у депутати по його 215 округу Галина Герега планує привезти на голосування 10 тисяч працівників "Епіцентру".

Про це йдеться у звернені Опадчого до Конституційного суду, в якому депутат просить розтлумачити пункт закону про право виборців голосувати в одномандатних округах у випадку тимчасової зміни місця голосування.

"Галина Герега, власник великої  мережі супермаркетів "Епіцентр" та кандидат у 215 окрузі планує привезення в Київ в 215 округ всіх співробітників гіпермаркетів зі всієї України приблизною кількістю 10 тисяч осіб", - йдеться в зверненні.

 Кандидат від "Удару" заявляє, що Герега хоче спотворити результати виборів

Опадчий заявив, що діюче законодавство допускає можливість такого "політичного шарлатанства", але необхідно діяти і "обов'язково захистити право територіальної громади самостійно визначати свого представника у Верховній Раді".

"Саме тому Конституційний суд має обов'язково виправити цей недолік законодавства та невідповідність Конституції", - переконаний кандидат.

Раніше повідомлялося, що ЦВК звернулася до генерального прокурора Віктора Пшонки з проханням перевірити факти примушування студентів Національного університету державної податкової служби голосувати за Петра Мельника.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ