Центр Києва перекриють на День Незалежності


Під час відзначення Дня Державного прапора та 21-ї річниці Дня Незалежності у центрі Києва обмежать рух автотранспорту.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Зокрема, 23 серпня, у день проведення урочистої церемонії підняття Державного Прапора буде закрито рух транспорту на Хрещатику біля Київської міської державної адміністрації від вулиці Інститутської до вул. Б.Хмельницького.

Крім того, з 21.00 23 серпня до 6.00 25 серпня буде обмежено рух транспорту вулицею Хрещатик від Європейської площі до Бессарабської площі.

24 серпня буде призупинено рух усіх видів транспорту поблизу під’їздів до пам’ятників Тарасу Шевченку, Михайлу Грушевському та Володимиру Великому під час церемонії покладання квітів.

Увечері 24 серпня на Майдані Незалежності відбудеться святковий концерт, тому в ніч з 24 на 25 серпня роботу метрополітену буде подовжено на 30 хвилин.

За потреби під час проведення урочистостей станцію "Майдан Незалежності" буде закрито для входу і виходу пасажирів (вона працюватиме для пересадки з лінії на лінію).

Зважаючи на вищезгадані обмеження руху автотранспорту передбачається також внесення змін у роботу маршрутів громадського транспорту, який курсує центром столиці.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ