Попов зібрався в мери Києва і вже обіцяє "покращення"



Фото з сайту КМДА

Голова Київської адміністрації Олександр Попов вважає, що чим раніше в столиці відбудуться вибори мера, тим краще, і вірить в свою перемогу.

Про це він сказав під час телефонної лінії в газеті "Известия в Украине", повідомляє "Інтерфакс Україна".

"Моя думка – чим раніше вони відбудуться, тим краще. Цей процес треба пройти в Києві", - сказав він.

Попов зазначив, що питання дати виборів має розглянути парламент. Він сподівається, що Верховна Рада розгляне це питання вже у вересні.

"Мені все одно, хто буде моїм конкурентом. Я налаштований на активну роботу і до виборів, і після. Я сподіваюся, що у мене вистачить аргументів на перемогу", - додав він.

Разом з тим Попов взявся одразу "агітувати" за свою кандидатуру.

Зокрема, під час телефонної лінії пообіцяв збереження пільгового проїзду в транспорті для пенсіонерів та купу інших пільг.

"Соціальна карта киянина – проект, який ми реалізуємо в місті – дозволить отримувати все більше пільг. Звісно, в першу чергу це стосується транспорту", - відзначив Попов, повідомляють "Известия в Украине".

Серед інших обіцянок – відремонтувати всі бювети і запустити їх – частину до вересня, частину навесні 2013 року.

Також запустити альтернативну програму пільгового кредитування для киян, які хочуть розширити житло.

"На неї (програму "Доступне житло") цього року виділено 1 мільярд гривень. Це приблизно те ж саме, що й молодіжне кредитування", - уточнив Попов.

Водночас хрущовок найближчим часом не зноситимуть.

До людей, яких обурюють ларьки на зелених зонах, Попов підійшов з традиційною обіцянкою за кілька років прибрати незаконні кіоски. Такі обіцянки команда Попова озвучує вже два роки.

Це ж стосується і Андріївського узвозу, який уже давно обіцяють перетворити на пішохідну зону та зробити "куточком мистецтва". Однак попри обіцянки реконструкція вулиці (пафосне відкриття відбулося ще на початку червня) досі не завершена, а машини, як їздили "пішохідною" вулицею, так і їздять.

Серед нових обіцянок – перетворити Поштову площу на чудове місце відпочинку з фонтанами. Закінчити реконструкцію площі обіцяють до літа наступного року.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ