Частина киян може залишитися без світла


У Києві декілька житлових будинків можуть залишитись без електроенергії через борги державного підприємства "Будінвестсервіс", яке їх обслуговує, перед ПАТ "Київенерго".  

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на самих киян.

Так, у мешканців будинку по вулиці Осиповського, 3 на під’їзді з’явилось оголошення про відключення на невизначений строк електроенергії у низці будинків по вулицям Осиповського та Вітряні Гори через заборгованість за спожиту електроенергію.

Борг ЖЕКу сягає 896 тисяч 192 гривень.

 Фото УНІАН

У прес-службі "Київенерго" пояснили, що "Будінвестсервіс" станом на 6 серпня має поточну заборгованість за спожиту електроенергію перед компанією у сумі 896 тисяч 147 гривень. Цей борг виник внаслідок неповної оплати з боку ДП "Будінвестсервіс" поточного споживання електроенергії.

"У випадку подальшого накопичення боргу компанія буде змушена припинити електропостачання будинків, котрі обслуговуються ДП "Будінвестсервіс". Загалом це 6 будинків – 4 з них на вул. Вітряні Гори і 2 – на вул. Осиповського. Відповідно до Правил користування електричною енергією, затверджених постановою НКРЕ від 31.07.96 №28, ДП "Будінвестсервіс" буде повідомлене про припинення електропостачання не пізніше ніж за 3 робочих дні до відключення", - йдеться у відповіді на запит.

Як повідомлялося раніше, "Київенерго" через борги ДП "Наш дім" (житлово-експлуатаційна організація) покарала мешканців 24 будинків столиці, відключивши їм світло і гарячу воду.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ