Міліція назвала найбільш небезпечні райони Києва



Фото timeway.ru

За підсумками першого півріччя 2012 року найбільше злочинів скоїли у Шевченківському районі столиці.

Про це повідомляють "Київ. Коментарі" з посиланням на прес-службу столичної міліції.

Зокрема, тут скоїли 2 тисячі 873. З них – 19 розбійних нападів та 1 тисячу 740 крадіжки.

Друге місце у сумній статистиці посів Оболонський район з загальною кількістю злочинів – 2 тисячі 319. До того ж саме на Оболоні сталося найбільше кримінальних пригод, в яких люди отримали тяжкі тілесні ушкодження – 13.

Крім того, тут сталося 1 тисяча 431 крадіжка та 96 грабежів.

На третьому місці Дніпровський район (2 тисячі 161 злочин, з них, зокрема, 176 пограбувань).

Але найбільше всього домушники полюбляють Святошино – там вони скоїли за півроку 286 крадіжок. Цей район на четвертому місці в кримінальному рейтингу. Тут найбільша кількість зґвалтувань – 4, пограбувань – 146 та вбивств – 6. 

Замикає п’ятірку найбільш кримінальних районів – Солом`янський, де скоїли 1 тисячу 853 злочини. Більшість з них – крадіжки (1169) та пограбування (130).

Наступний у кримінальному рейтингу – Дарницький район, який полюбляють викрадачі авто (за 6 місяців – викрали півсотні автівок). Також тут досить часто крадуть та грабують. Загалом за півроку на Дарниці скоїли 1 тисячу 681 злочин.

Голосіївський район один з лідерів за кількістю тяжких злочинів – 6 убивств та 17 розбійних нападів. Що стосується дрібних злочинів, то вони тут трапляються нечасто. Наприклад, показник крадіжок тут у два рази нижчий, ніж у Шевченківському районі.

За підсумками півріччя найбільш безпечними для жінок стали Деснянський та Печерський райони – тут не скоїли жодного зґвалтування. Але тут досить часто відбуваються крадіжки.

На останньому місці у рейтингу – Подільський район. Тут було скоєно найменша кількість злочинів – 1 тисячу 73. Саме тут найнижча статистика крадіжок та пограбувань. Але при цьому саме на Подолі було скоєно найбільша кількість вбивств – 7.  Так що навіть в цьому спокійному районі треба бути обережним.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ