Попов обіцяє, що знущання над киянами скоро закінчиться


Гаряче водопостачання у столиці буде відновлене у найкоротші терміни.

Про це заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

Він пояснив, що міська влада провела переговори з усіма структурами, які задіяні в організації гарячого водопостачання. У результаті було досягнуто порозуміння, Київ отримав підтримку Уряду і всі можливості, аби повернути у домівки киян гарячу воду.


"Питання гарячого водопостачання у житлові будинки вирішене. Завдяки підтримці зі сторони Уряду ми змогли розрахуватися за спожитий газ і вже з понеділка, 30 липня, відновлюємо подачу гарячої води киянам. Адже причиною затримки у ввімкнені водопостачання була відсутність необхідного фінансування", - сказав Попов.

"У майбутньому ми зробимо все необхідне, аби така прикра ситуація, коли десятки сотень киян залишаються без гарячої води, не повторилася", – наголосив чиновник.

Як відомо, через борги ахматівського  "Київенерго" мешканці 13 житлових масивів Києва з 23 липня залишилися без гарячого водопостачання.

Столична влада щомісяця звітує, що кияни справно сплачують за компослуги. Зокрема, рівень оплати щомісяця становить більше 95%.

У червні Кабмін виділив Києву 2,5 мільярда гривень на компенсацію різниці в тарифах перед "Київенерго", "Екостандартом", "Київводоканалом" та іншими котельнями столиці. З цих коштів 2 мільярди 232,8 мільйона гривень передбачили для "Київенерго". 

Прем’єр Микола Азаров під час засідання Кабміну 1 серпня заявив, що столичні чиновники відповідатимуть за відсутність гарячого водопостачання в Києві.

До вечора 1 серпня "Київенерго" обіцяла повернути воду киянам. Однак станом на 3 серпня чимало будинків все ще не отримали гарячу воду.

Водночас з 30 липня мешканці 24 будинків у столиці залишилися без світла і гарячої води внаслідок дій ДП "Наш дім" (житлово-експлуатаційна організація), яке їх обслуговує.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ