У Попова "відмазались" від проблем киян з гарячою водою


Повернення гарячої води для тисяч киян з 13 масивів залежить від Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

За його словами, Київська адміністрація передала усі необхідні документи Мінрегіону на для виплати субвенцій "Київенерго", щоб компанія могла розрахуватися з боргами за газ.

"Гроші "Київенерго" платить казначейство після того, як зведений реєстр подасть Мінрегіон. Усе, що було потрібно зробити з боку міської влади, ми зробили більше тижня тому – усі зведені протоколи і реєстри, погоджені з усіма структурами передали", - написав Крамаренко.

 

"Тепер питання за Мінрегіоном – розпорядник субвенції вони", - додав чиновник, не відзначивши, коли ж киянам повернуть воду. 

Як відомо, через борги "Київенерго" мешканці 13 житлових масивів Києва залишилися без гарячого водопостачання.

Столична влада щомісяця звітує, що кияни справно сплачують за компослуги. Зокрема, рівень оплати щомісяця становить більше 95%.

У червні Кабмін виділив Києву 2,5 мільярда гривень на компенсацію різниці в тарифах перед "Київенерго", "Екостандартом", "Київводоканалом" та іншими котельнями столиці. З цих коштів 2 мільярди 232,8 мільйона гривень передбачили для "Київенерго". 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ