Поділ, Петрівка і Біличі залишаться без гарячої води


Упродовж серпня "Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Подільського, Оболонського та Святошинського районів.

Зокрема з 8 по 22 серпня відбудуться випробування мереж, що обслуговують житлові масиви Куренівка, Поділ, Петрівка та Рибальський півострів, а з 8 по 28 серпня — Біличі, Новобіличі, Академмістечко, повідомляє прес-служба "Київенерго".

У зв’язку з цим 7 серпня з 14.00 тимчасово буде припинено гаряче водопостачання на Куренівці, Подолі, Петрівці та Рибальському півострові, а з 18.00 — у Біличах, Новобіличах та Академмістечку.

Зокрема випробування теплових мереж у Святошинському районі здійснюватимуться у межах: вулиць Миколи Ушакова, Уборевича, Чорнобильської, Осінньої, Жовтневої, Булаховського, Наумова, Підлісної, Олевської, Бахмацької, Клавдієвської, Гаршина, Рахманінова, Доброхотова, Семашка, проспектів Перемоги, Палладіна, частково Кільцевої дороги.

У Подільському та Оболонському районах – у межах вулиць Електриків, Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицької, Боричевого Току, Боричевого узвозу, Кожум’яцької, Фрунзе, Костянтинівської, Оленівської, Валківської, Марка Вовчка, Новокостянтинівської, Петропавлівської, Садовського, Скляренка, площі Фрунзе, провулків Балтійського, Гаванського, Ярославського, проспекту Московського.

"Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень. "Київенерго" додатково повідомить про це житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО)", йдеться в повідомленні.

Компанія просить повідомляти про провали та витоки гарячої води на поверхню за телефонами інформаційно-довідкової служби 15-88 або з мобільного (044) 201-58-79.

Українська правда. Київ 

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ