Черновецький розповів про свою травму


Екс-мер Києва Леонід Черновецький заявив, що його найбільше розчарування - зима 2009-2010 років.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Сегодня".

"Я до сих пір переживаю те, що відбулося тоді на дорогах і вулицях, а головне - з багатьма киянами. Глави адміністрацій районів оголосили мені тоді цілковитий бойкот і вийшли з підпорядкування. Закон дозволяв. І я не міг їх зняти з посади", - сказав екс-мер.

"Вони захопилися виборами президента, агітацією, розвішуванням брудних листівок проти того чи іншого кандидата, а щоб підірвати мій авторитет в місті, практично перестали прибирати сніг на вулицях", - зазначив Черновецький.

Він додав, що це був "найжахливіший час у житті".

"У мені ніби щось надломилося. Я дуже переживав і важко захворів на цьому ґрунті. Але про це якось розповім іншим разом", - сказав Черновецький.

"Я отримав тоді величезну психологічну травму, тому що потерпілі люди в більшості випадків не знали, що двірники та техніка прибирання у дворах знаходяться в розпорядженні глав адміністрацій районів і що це їх відповідальність", - зазначив він.

"Тому, до речі, у спадок нинішньому главі КМДА з моєї ініціативи Київрада ліквідувала районні ради, і буде великою помилкою нового мера Києва їх реанімувати", - додав екс-мер.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ