На "вуличну каву" чекає різке подорожчання


Столична влада вирішила прирівняти міські автокав'ярні до ларьків, у зв’язку з чим напої в автокафе значно подорожчають.

Про це пишуть "Коментарі".

Авторами проекту рішення про порядок розміщення тимчасових споруджень торговельного призначення в столиці є перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, депутат Київради Юрій Дмитрук (фракція "Столичні реформи") і Олександр Пабат ("Громадський актив Києва").

Крім іншого, проект постанови вирішив дорівняти "засоби пересувної дрібної торговельної мережі" (автокав'ярні, автомагазини, авторозвозки, автоцистерни, крамниці-автопричепи, візки, лотки, столики та ін.) до тимчасових споруд, під якими маються на увазі звичайні ларьки.

У випадку прийняття проекту міськрадою, власники кав'ярень на колесах для легальної роботи в столиці будуть зобов'язані одержати в міському дозвільному центрі так званий паспорт прив'язки.

Паспорт прив'язки, згідно із проектом, видається безкоштовно, однак для його оформлення замовникові доведеться власними силами оформити й надати п'ять документів. Біільшість з них треба буде одержувати в Головархітектурі й у балансоутримувача інженерних мереж, розташованих у місці, де власник кав'ярні має намір торгувати.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ