Mitsubishi влетів у фуру: четверо загиблих


У Києві внаслідок зіткнення легковика Mitsubishi і вантажівки загинули четверо людей.

Як повідомляє прес-служба ДАІ Києва, трагедія сталася 14 липня на початку 5-ої ранку на проспекті Ватутіна, 2 навпроти одного із торгових центрів. 

Під торговий центр з вечора 13 липня приїхав на вантажівці "Рено" 54-річний приватний підприємець з Конотопа. Чоловік залишив фуру на ніч у крайньому правому ряду, а вранці його розбудив сильний удар Mitsubishi.

Попередньо з’ясовано, що автомобіль "Mitsubishi Lancer" рухався від Московського моста у напрямку Керченської площі. Біля торгового центру машина чомусь взяла праворуч і врізалась правим боком у причіп. 

 

У результаті зіткнення 19-річний водій та троє пасажирів, які буди старші від нього на рік загинули на місці пригоди. З’ясовано, що водій легковика отримав посвідчення на право керування трохи більше, ніж рік тому. 

 

Щоб визволити потерпілих із салону, довелось викликати бійців спеціального загону МНС. 

"Найбільш вірогідною причиною цієї пригоди можна вважати перевищення швидкості. Крім того, не виявлено слідів гальмування легковика. Отже, він чомусь не помітив таку габаритну перешкоду", - відзначили в ДАІ.

 

Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що останнім часом на дорогах столиці стало більше випадків, коли водії скоювали наїзди на припарковані транспортні засоби.

 

У Києві з початку нинішнього року було зареєстровано 5 тисяч 563 таких випадків. Зокрема, в 37 автопригодах травмувалися люди. Таким чином, внаслідок ДТП – наїзду на транспортні засоби, 4 особи загинуло, та 46 отримали травми.  

Фото з сайту ДАІ

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ