На вихідних у Києві – лицарський турнір, парад вишиванок і концерти


Цими вихідними на Подолі відбуватимуться святкові заходи до "Дня Дніпра" та відзначення Дня родини.

Так, у суботу, 7 липня, у столиці відбудеться свято "День Дніпра".

Цьогоріч організатори запрошують усіх охочих долучитися до параду вишиванок.

Святкова хода, яка відбудеться на вулиці Петра Сагайдачного, розпочнеться о 15:00, а продовжиться дійство на Контрактовій площі.

У програмі свята: лицарський турнір, конкурс краси "Дніпровська русалонька", нагородження переможців дитячого творчого конкурсу "Дніпро – річка моєї Батьківщини".

Увечері відбудеться святковий гала-концерт за участю відомих виконавців, серед, яких своїми виступами порадують гурти "Тартак", "Сварожичі" та "Пісняри".

У зв’язку з проведенням заходу 7 липня з 11:00 до 22:00 буде перекрито дорожній рух на Контрактовій площі.

8 липня, у неділю, столиці вперше відзначатимуть День родини. З цієї нагоди святковий захід розпочнеться о 16:00 на Контрактовій площі.

Організатори підготували святкову програму з розіграшем призів, розвагами для дітей, виставку-ярмарок творчих родинних робіт та майстер-класи з народних ремесел.

Також тут відбудеться фестиваль традиційної культури родини "Родовід", у рамках якого київські родини в ігровій формі представлятимуть свої таланти. Також відбудеться конкурс на кращу сімейну візитівку з теми "Дерево роду".

Завершить святкову подію гала-концерт за участю відомих виконавців, учасників телевізійних талант-шоу.

Крім того, з 16:00 до 18:00 на Андріївському виступить ансамбль "Дубрава" та аматорський Духовий оркестр при центрі культури та мистецтв Дніпровського району столиці.

Загалом, концертні програми на Андріївському узвозі триватимуть протягом усього літа, зазначили у КМДА.

З 16 червня до 18 серпня на відкритих майданчиках узвозу виступатимуть кращі самодіяльні колективи кожного району столиці.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ