Донька Черновецького зводить будинок під Києвом за $10 мільйонів. Фото



Фото tsn.ua

Донька колишнього мера Києва Леоніда Черновецького Христина в елітному передмісті Києва зводить маєток у стилі хай-тек.

Нове житло стоїть неподалік уже зведених будинків її батька та брата, повідомляє ТСН.Особливе.

За інформацією сусідів, на будівництві задіяна бригада із Закарпаття, кожен заробляє близько 10 тисяч гривень на місяць і дуже боїться втратити цю роботу.

У головній будівлі вже почали внутрішнє оздоблення, ззовні дім обкладений темно-сірою плиткою з натурального каменю. Вона схожа на гранітну, квадратний метр такої коштує понад 100 доларів, повідомляє телеканал.

"Ця плитка з натурального каменю, морозостійка, красива, стильна. Я думаю, що вона повинна себе непогано вести після попадання дощу, снігу", - заявила продавець елітної нерухомості під Києвом Галина Данильчук.

 

За її словами, подібного маєтку за роки роботи вона ще не зустрічала.

"Цей стиль - хай-тек. Швидше, його можна до американського стилю віднести. Вартість такого будинку на ринку на сьогоднішній день може бути, ну близько 8-10 мільйонів доларів. Це один з кращих будинків в Україні. Як правило, ці приміщення дуже світлі, великі, багато повітря…", - сказала Данильчук.

Експерт упевнена, за таких темпів будівництва оселитися в будинку Христина зможе вже наприкінці року.

Це буде третій маєток в елітному передмісті столиці, що належатиме родині Черновецьких.

У самого Черновецького і його сина Степана маєтки знаходяться у Конча-Заспі.

Це дорогі, але стандартні маєтки, які називають европейською класикою.

В будинку Леоніда Черновецького колись господарювала його дружина Аліна Айвазова. Наразі ж у цьому будинку мешкає лише обслуговуючий персонал.

З новою дружиною Оленою Савчук колишній мер живе то в Ізраїлі, то в Грузії. А у трикімнатну київську квартиру, де раніше жила Савчук, переїхала теща мера Софія Жукотанська.

Сусіди додають, після одруження з екс-мером Олену Савчук-Черновецьку тут бачили лише кілька разів. Востаннє - місяць тому.

Жінка приїжджала сама і в широкому одязі. Саме відтоді у дворі поповзли чутки, що восени Черновецький знову стане батьком.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ