Киян просять не смажити шашлики під лініями електропередач


"Київенерго" просить киян не розпалювати вогнищ поблизу ліній електропередач.

Про це йдеться у повідомленні Київенерго.

У компанії нагадали, що згідно з правилами безпеки під час гасіння пожеж лінії електропередач обов’язково знеструмлюються.

Це у свою чергу загрожує тимчасовим припиненням електропостачання не лише найближчих до місця пожежі домівок, але й цілих районів. 

"З метою уникнення відключень повітряних ліній через пожежі Київенерго звертається до киян з проханням дотримуватися загальних правил безпеки. Під лініями електропередач та поблизу трансформаторних підстанцій категорично забороняється розпалювати вогнища, залишати легкозаймисті матеріали та складувати сміття", - сказано у повідомленні.

"Майданчики, де пролягають повітряні лінії електропередач, - не найкраще місце для ігор з дітьми: запускаючи повітряного змія тощо можна випадково зачепити лінію електропередач", - зазначили у Київенерго.

Киян просять звертати увагу на наявність енергетичних об’єктів поблизу та обов’язково дотримуватись правил пожежної безпеки.

Інформацію стосовно пошкоджень енергетичних об’єктів та надзвичайних ситуацій, пов’язаних з електропостачанням, просять повідомляти до інформаційно-довідкової служби Київенерго за тел. 1588 або 201-58-79 (з мобільного).

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ