У "Борисполі" обіцяють зупини розкрадання багажу


Адміністрація аеропорту те, що працівників спіймали на крадіжках багажу, називає прикрим випадком і обіцяє пасажирам безпечні подорожі у майбутньому.

Про це повідомляє ТСН.

"На сьогоднішній день керівництвом аеропорту Бориспіль додається максимум зусиль для наведення порядку щодо багажу. Збільшується кількість відеокамер, збільшується число співробітників внутрішньої безпеки, які здійснюють фізичний контроль за розвантаженням і завантаженням багажу", - розповів керівник департаменту внутрішньої безпеки аеропорту "Бориспіль" Євген Малинко.

Говорити про те, коли і як саме постраждалим пасажирам повернуть їхнє майно, адміністрація аеропорту виявилась не готова. Кажуть, такі питання здебільшого слід ставити правоохоронцям та авіакомпаніям.

Мовляв, крадуть, причому крадуть по усьому світу саме тоді, коли багаж розвантажують або ж завантажують у літаки.

За шість місяців поточного року до адміністрації аеропорту надійшло 77 скарг від пасажирів про зникнення багажу. Та понад 70 аеропорт відхилив як не доведені.

Жоден з виявлених раніше крадіїв досі не сів за грати. У кращому випадку співробітників аеропорту звільняли з роботи.

Як відомо, днями Прокуратура порушила кримінальну справу проти чотирьох співробітників "Борисполя" і наразі вирішують питання про обрання стосовно них запобіжного заходу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ