Центр Києва на свята перекриють


У святкові дні приурочені до дня Конституції пройде низка масових заходів, у зв’язку з чим перекриють низку вулиць у центрі столиці.

Про це повідомляє прес-служба ДАІ Києва.

Так, 29 червня на Софіївській площі відбудеться концерт всесвітньо відомого іспанського тенора Пласідо Домінго, тому на час проведення заходу з 18 до 22 години буде заборонений рух за наступним маршрутом: на розі вулиць Володимирської та Ірининської, Володимирської та Софіївської; Володимирської та Великої Житомирської, Володимирського проїзду та вул. Малої Житомирської, з боку вул. А. Тарасової, з боку провулку Рильского.

Крім того, 30 червня з 00.00 до 8.00 1 липня перекриють рух усіх видів транспорту на вулиці Хрещатик від Європейської площі до Майдану Незалежності, на вулиці Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської та на вулиці Михайлівській від вул. Хрещатик до вул. Костьольної.

Це пов’язано з проведенням благодійного концерту за участю Сера Елтона Джона та гурту Queen.

ДАІ Києва радить водіям, які прибуватимуть на перегляд концерту, паркуватися на Михайлівській площі.

Державтоінспекція просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.

 

 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ