Троєщину і Оболонь залишать без гарячої води



Фото torange.ru

З 9 по 23 липня ПАТ "Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Дніпровського, Деснянського та Оболонського районів.

У зв’язку з цим з 18.00 8 липня постачання гарячої води буде тимчасово припинено на житлових масивах Куликове поле, Лісовий, Комсомольський, Водопарк, Троєщина, Вигурівщина, Оболонь, Мінський, Воскресенка, Райдужний, Кибальчича, частково Лівобережний і Микільська Слобідка, повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах вулиць Вишгородської, Полярної, Бережанської, Вербової, Дегтяренка, Богатирської, Озерної, Північної, Прирічної Московського проспекту, проспекту Героїв Сталінграда (Оболонський район).

У Деснянському районі води не буде на вулиці Бальзака, Радунській, Милославській, Закревського, Пухівській, Крайній, Меліоративній, Миропільській, Братиславській, Волкова, Маршала Жукова, Кіото, Червоногвардійській, Мурманській, Магнітогорській, Попудренка (частково), проспектах Ватутіна, Лісового, провулках Червоногвардійського та Магнітогорського.

У Дніпровському районі підігрівати воду доведеться жителям вулиць Братиславська, Стальського, Курнатовського, Червоногвардійська, Усенка (частково), Попудренка (частково), Микільсько-Слобідська, Челябінська (частково), Мильчакова, Луначарського, Андрія Малишка, Райдужна, Вершигори проспектів Ватутіна, Броварського, Визволителів та бульвару Перова.

"Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень. "Київенерго" додатково повідомить про це житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО)", відзначили у прес-службі.

Пошкодження підземних трубопроводів із виникненням провалин та викидів води на поверхню може трапитися на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі. Тому компанія просить киян дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин чи появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них.

Про такі випадки просять повідомляти за телефонами інформаційно-довідкової служби 15-88 або з мобільного 201-58-79.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ