Гості Євро проїдають у день понад 300 гривень


Близько 30% закордонних гостей, які приїхали до Києва на матчі фінальної частини Євро-2012, залишають у нашій столиці 300 гривень і більше щодня лише на харчування.

Такими є результати опитування, проведеного агенцією "AgriSurvey" Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу".

Згідно з повідомленням, більшість іноземних гостей найбільше хвалять українське пиво та кухню, в першу чергу, за їхню дешевизну. Однак при цьому майже третина туристів віддає за харчі більше 300 гривень у день, майже 40%  - 150-300 гривень щодня.

При цьому гості Євро-2012 уже встигли більш-менш досконало ознайомитися із українською кухнею і відзначають її смакові якості. Загалом смакові вподобання гостей з-за кордону різноманітні.

Як показали результати опитування, найбільше закордонних респондентів віддають перевагу італійській кухні (29%). У той же час українська кухня знаходиться у шкалі вподобань на одному рівні із такими відомими кухнями, як китайська та французька (по 7%).

"Разом з тим, більшість футбольних фанатів з-за кордону задоволені якістю сервісу в столиці України. Майже 80% опитаних не мали проблем із обслуговуванням у вітчизняних закладах харчування. У той же час основними недоліками іноземці вважають низький рівень знання англійської мови обслуговуючого персоналу та відсутність більш-менш чіткої інформації про те, де можна попоїсти українських страв. Останнє свідчить про недосконалість маркетингової політики вітчизняних ресторанів української кухні", - йдеться в повідомленні.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ