Міліція: Дерево на Хрещатику постраждало від українця. ФОТО. ВІДЕО



У столичній міліції заявляють, що дерево на Хрещатику зламали не англійські фани, а 29-річний вболівальник з Полтавщини.

Як повідомили у прес-службі міліції, 24 червня близько 19.00 29-річний уболівальник з Полтавської області навпроти будинку №21 по вул. Хрещатик, заліз на липу, аби краще було спостерігати за матчем.

"Приватні охоронці фан-зони попросили фаната спуститися на землю, однак чоловік відмовився. При спробі зняти його з дерева, чоловік почав хапатися за гілки, внаслідок чого липа зламалася. Затриманого охоронці одразу передали найближчому нарядові міліції патрульної служби", йдеться в повідомленні.

Фото Оксани Коваленко

Разом з тим у міліції відзначили, що під час чвертьфінального футбольного матчу між збірними командами Англії та Італії грубих порушень громадського порядку не зафіксовано.

У МВС відзначили, що на стадіоні підтримували свої національні команди 4 тисячі англійських та 1,5 тисячі італійських шанувальників футболу.

"Безпосередньо на НСК "Олімпійський" були присутні 57 тисяч вболівальників. В офіційній фан-зоні на Хрещатику за грою спостерігало ще 10 тисяч глядачів. На об’єктах, пов’язаних із проведенням турніру, охорону громадського порядку забезпечували майже 7 тисяч працівників міліції та військовослужбовців", йдеться в повідомленні.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ