29 червня пройде мюзик-фест "Андріївський узвіз"



Фото надане організаторами

29 – 30 червня відбудеться міжнародний мистецький фестиваль "Андріївський Узвіз".

У рамках заходу однойменний музичний фестиваль за участю провідних рок-музикантів столиці та закордонних артистів, серед яких: Сергій Підкаура ("The Вйо"), "Asia Tengri", "ILLARIA", "GrozovSka Band", "Vexlarsky Orсhestra", "Shopping Hour", "QARPA" та інші.

Два дні на концертному майданчику "Андріївського Узвозу" відбуватимуться майстер-класи, творчі зустрічі та концерти провідних київських рок-музикантів, повідомляють органазатори.

Фестиваль представить широкий жанровий спектр: від традиційного етно-року, до кабаре, лірики   та навіть електронної музики.

Фест "Андріївський Узвіз" планується як щорічний міський захід, присвячений Києву, його традиціям, культурі, минулому та сучасності.

Основним завданням фестивалю є створення простору комунікації і творчості, свого роду, фабрики ідей, що перетворює урбаністичні інновації на реальність.

"Метою заходу є відтворення цінностей, що роблять місто місцем, де хочеться жити, а саме відчуття унікальності місця, спадкоємності поколінь; розкриття потенціалу міста, де головним ресурсом є людина, її розум і творчі здібності", - розповідають організатори.

Свято пройде на відкритому майданчику між будинками №30–34. Початок концертів о 18.00.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ