У центрі Києва влаштують "навчання в Європі"


26-27 червня e Європейському Містечку Представництво ЄС в Україні проведе тематичні дні "Навчання в Європі".

У рамках заходу презентують навчальні та дослідницькі можливості для українських студентів, викладачів та науковців, повідомляють організатори.

Два дні буде присвячено обговоренню вищої освіти, дослідницьких обмінів та співпраці між навчальними закладами.

У рамках тематичних днів "Навчання в Європі" відвідувачам запропонують практичні рекомендації та інформаційні матеріали щодо того, як знайти та обрати курс, як податись на стипендії ЄС та багато інших цікавих порад.

Так, 26 червня з 10.30 до 14.00 відбудеться конференція " Навчання в Європі: Болонський процес, Марі Кюрі, Еразмус Мундус та інші освітні і дослідницькі програми ЄС".

Відвідувачі дізнаються про стипендії, фінансовані ЄС навчальні програми для українських студентів, випускників, дослідників та вищих навчальних закладів, а також про те, які переваги Україна може отримати від Болонського процесу.

26 червня з 14.00-14.55 усі охочі матимуть можливість поспілкуватись з випускниками програми Еразмус Мундус. Випускники Еразмус Мундус розкажуть про свій особистий досвід і дадуть поради щодо того, як отримати стипендію на навчання, поділяться своїм досвідом навчання в країнах ЄС та нададуть багато іншої цікавої інформації.

26 червня з 12.20 до 18.00 та 27 червня з 15.45 до 16.15 – навчання у Австрії, Німеччині, Франції та Великобританії. Освітні організації країн-членів ЄС презентують освітні можливості для українських студентів та дослідників (детальніша інформація – у програмі в додатку).

27 червня з 16.30 до 18.00 презентують навчальні програми для студентів та дослідників у співпраці із Німеччиною. Дослідницький простір Німеччини презентує Інформаційний центр DAAD у Києві, а Якоб Мішке, викладач та координатор німецькомовної програми "Німецькі та європейські студії" у Національному університеті "Києво-Могилянська академія" запропонує інформацію про програму "Німецькі та європейські студії".

Як відомо, "Європейське містечко" - спільний проект Представництва Європейського Союзу в Україні та Київської адміністрації, що здійснюється в рамках міжнародного українсько-німецького співробітництва.

Європейське містечко знаходиться під Аркою Дружби народів.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ