Довгий захворів, щоб уникнути звіту в парламенті?


Екс-секретар Київради Олесь Довгий та депутат міськради Олексій Євлах не взяли участь у засіданні парламентської комісії щодо розслідування порушення Конституції та прийняття протиправних рішень Київрадою в період з 2007 по 2010 роки.

Про це повідомляє прес-служба голови комісії Кирила Куликова.

Обоє депутатів не прийшли на засідання, що відбулося 20 червня, бо Довгий перебуває на лікарняному, а Євлах у відрядженні.

"На засіданні були присутні члени комісії, депутати Київради, представник Державного агентства земельних ресурсів, начальник Головного управління земельних ресурсів КМДА, представник Київського інституту земельних відносин, представник ТРК "Київ", представники громадськості. Крім цього, на засідання запрошували депутатів Довгого та Євлаха, але вони участі в засіданні не взяли", - відзначив Куликов.

Він додав, що усіх запрошених комісія заслухала, за результатами чого прийняли рішення направити низку запитів ТСК до компетентних органів для отримання необхідної інформації.

"Окремо варто зауважити, за інформацією Держагентства земресурсів та науковця Київського інституту земельних відносин, більше половини земель, які були віднесені до категорії особливо цінних, протиправно вибули з власності територіальної громади Києва", відзначив Куликов.  

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ