Естафету "миття з тазика" переймуть мешканці центру Києва



Фото spravedlivosti.net.ua

З 4 по 18 липня центральна частина столиці залишиться без гарячої води. Упродовж двох тижнів

"Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування тепломереж в частині Печерського, Голосіївського, Шевченківського та Подільського районів.

У зв’язку з цим з 18.00 3 липня постачання гарячої води буде тимчасово припинено у центральній частині Києва, повідомляє прес-служба компанії.

Зокрема випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах вулиць: Старовокзальної, Жилянської, Златоустівської, Павлівської, Дмитрівської, Полтавської, Пимоненка, Студентської, Дончука, Кудрявської, Грушевського, Інститутської, Шовковичної,

Богомольця, Первомайського, Печерського узвозу, Мечникова, Госпітальної, Еспланадної, Руставелі, Короленківської, Гайдара, Кудрявського узвозу, Вознесенського узвозу, Андріївського та Володимирського узвозів, проспекту Перемоги, Киянівського провулку та уздовж річки Либідь.

"Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень. "Київенерго" додатково повідомить про це житлово-експлуатаційні організації (ЖЕО)", відзначили у компанії.

Пошкодження підземних трубопроводів із виникненням провалин та викидів води на поверхню може трапитися на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі.

Тому "Київенерго" просить киян дотримуватися правил безпеки і при виявленні провалин чи появи води або пари на поверхні за жодних обставин не наближатися до них.

Про такі випадки просять повідомляти за телефонами: у Голосіївському, Печерському та Шевченківському районах – 528-11-69, 287-67-23; 272-23-73; у Подільському районі – 425-19-98.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ