У Кличка хочуть знати, хто кришує гральний бізнес у Києві


Фракція "Удар" у Київраді звернулася до голови СБУ Ігоря Калініна з вимогою перевірити діяльність певних посадових осіб столичної міліції щодо "кришування" закладів грального бізнесу в столиці.

Про це повідомили у прес-службі фракції.

"За останній час до депутатів фракції надійшли скарги від громадян на 291 підпільний заклад грального бізнесу в Києві, однак жодних перевірок не проводились. Це дає підстави підозрювати про існування власної зацікавленості певних працівників ГУ МВС в існуванні закладів грального бізнесу", - зазначили у фракції.

"Київ лідирує за кількістю нелегальних ігрових салонів, а правоохоронці закривають очі на це" - зазначив депутат Олексій Давиденко.

За його словами, фракція планує виступити з ініціативою проведення у різних районах міста рейдів для виявлення незаконних казино у столиці.

Депутат також пообіцяв, що фракція "Удар" на пленарному засіданні ініціюватиме створення тимчасової контрольної комісії Київради з перевірки фактів функціонування незаконного грального бізнесу у Києві.

Завданням цієї комісії буде моніторинг усіх адрес, за якими були виявлені порушення закону про заборону грального бізнесу, аби у цивілізований спосіб припинити тотальну корупцію.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ