Влада передумала збільшувати фан-зону на Хрещатику


Київська влада відклала плани розширення київської фан-зони Євро-2012 на центральній вулиці міста Хрещатику.

Про це пише "Комерсант-Україна".

У зв'язку з тим, що збірна України не пробилася в 1/4 фіналу, з цим вирішили почекати до з'ясування остаточної кількості гостей чемпіонату зі сторони UEFA (за попередніми даними, на півфінал і фінал у фан-зоні може зібратися до 200 тисяч уболівальників).

"Про розширення до чвертьфіналу вже не варто говорити. Після отримання всієї інформації ми можемо подумати про це до проведення концерту Елтона Джона (30 червня) і до фіналу чемпіонату", – сказав координатор проекту фан-зони Сергій Харьков.

"Існує спеціальний штаб, куди входять і представники UEFA, які приймають остаточне рішення. Але технічно ми готові зробити фан-зону більшою", - підкреслив перший заступник голови Київської адміністрації Олександр Мазурчак.

Він запевнив, що можливе розширення фан-зони не позначиться на функціонуванні наметового містечка прихильників екс-прем'єра Юлії Тимошенко біля Печерського райсуду.

Як відомо, у зв'язку з великою кількістю охочих дивитися футбольні матчі київська влада вирішила до 24 червня розширити територію фан-зони до Бессарабської площі.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ