Герега завойовує любов киян методом Черновецького. ФОТО



Секретар Київради Галина Герега роздає киянам продуктові набори.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook написав приватний підприємець Юрій Андреєв.

"Секретар Київради, власниця мережі будівельних гіпермаркетів "Епіцентр" та кандидат до парламенту по округу №215 у Києві Галина Герега підкуповує виборців продовольчими пайками", - зазначив він.

 

До складу продуктового набору входить по 1 кг цукру, рису круглозернистого, борошна пшеничного, по 1 банці згущеного молока і шпротів, одна упаковка печива "Марія", один бісквіт "Шоколадний замок", ручка із надписом "Галина Герега" та блокнот з магнітом на холодильник.

 

Герега також вирішила агітувати киян словом. Зокрема, мешканці разом з проднабором отримують і журнал, в якому розповідається, що Герега "почує кожного" і про те, яку роботу вона вже зробила. Навіть фото додаються.

 

Як відомо, передвиборчий підкуп виборців Довгий, який балотуватиметься за мажоритаркою від Партії регіонів, розпочав ще в 2011 році. Перед новим роком він агітував київських бабусь, роздаючи їм продуктові пайки.

Згодом стало відомо, що Довгий взявся агітувати виборців і через цукеркові набори для дошкільнят у дитсадках. 

Таким же продуктовим набором "ловить" виборців і "вихованка" мера Києва Леоніда Черновецького Алла Шлапак.

Водночас Довгий регулярно нагадує про себе, як не запрошеннями, то зустрічами з лікарем, то газетами "Дніпровська родина", які розкидають у кожну поштову скриньку у Дніпровському районі Києва.

Також ще в минулому році почав "задобрювати" киян кандидати на вибори до Верховної ради регіонал Максим Луцький. Він запам’ятався тим, що наліпив своє обличчя на ліки від Червоного хреста, які роздаються безкоштовно.

Депутат зумів знайти підхід до різних верств населення по-різному – до кого пляшкою шампанського зі своїм обличчям, до кого шоколадкою і йогуртом, до кого упаковкою кексів.

Крім того, у Солом'янському районі Києва, де Луцький має намір балотуватись до Верховної Ради він роздавав продуктові пайки пенсіонерам та ветеранам.

Має намір брати участь у парлементських виборах і екс-голова Шевченківського району Віктора Пилипишин.  

Тим часом заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна констатувала, що ЦВК спостерігає факти підкупу виборців, аднак нічого зробити не може.

Як відомо, парламентські вибори пройдуть 28 жовтня.  

Фото Юрія Андреєва 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ