Киян замучують дзвінками від Попова. У мерії кажуть – це не вони



Фото kakprosto.ru

Останнім часом столичні мешканці стали отримувати чимало дзвінків від представників голови КМДА Олександра Попова.

Про це кияни повідомили "Українській правді. Київ".

"До нас телефонували від Попова і питали, чи справно ми отримуємо підписку на "Вечірній Київ". Віна нам і не треба зовсім, але нас підписали і тепер телефонують", - розповіла киянка.

Інша столична мешканка додала, що до її батьків дзвонять, щоб привітати зі святами, наприклад, з Днем Перемоги.

А за даними "Київ. Коментарі", до киян телефонують і запитують, як вони оцінюють результати роботи Попова.

"До мене зателефонували та повідомили, що це КМДА. Після цього спитали – як я оцінюю роботу Олександра Попова. Я відповів, що негативно. Після цього, мене, здивованим голосом запитали – ви же бачили, як відремонтували дороги в Києві. Після негативної відповіді, наступним запитанням був неприхований піар, про нові карети "швидкої", які придбав Попов, а після того, про реконструкцію бульвару Лесі Українки. Я зрозумів, що таких аргументів в запасі ще багато, та поклав слухавку", - розповідає киянин.

Однак в "Інформаційно-довідковій служби допомоги киянам" заявили, що не дзвонять киянам від імені Попова. Зокрема,

"Служба допомоги киянам" не проводить ніяких опитування. Тому наша служба не проводила телефонного анкетування по те, як оцінюють кияни діяльність голови КМДА Олександра Попова. Хто цим займається – невідомо. Але це вже не перший випадок, коли ми отримуємо повідомлення від киян, що хтось від нашого імені проводить опитування", - повідомили в "довідковій".

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ