Попов розповів, для чого йому муніципальна міліція


Створення в Києві муніципальної міліції значно полегшить роботу дільничних інспекторів та допоможе забезпечити громадський порядок у місті, перш за все у спальних районах.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба мерії.

"Муніципальна міліція покликана не замінити державні правоохоронні органи, а посилити роботу в частині забезпечення громадського порядку. Її завдання, перш за все, попереджати правопорушення, гарантувати безпеку киян. Міліція ж, в тому числі дільничні інспектори, крім попередження злочинів, займаються їхнім розслідуванням", – зазначив голова КМДА.

Олександр Попов висловив упевненість, що муніципальна міліція полегшить роботу із забезпечення порядку в першу чергу саме дільничним.

"Працівники муніципальної міліції будуть тісно співпрацювати з дільничними. Забезпечувати порядок та безпеку киян у спальних районах, у київських дворах, школах. Сьогодні, відверто кажучи, у дільничних часом фізично не вистачає сил і часу проводити цю роботу на належному рівні. Муніципальна міліція допоможе це зробити", – сказав Попов.

Як відомо, питання про створення муніципальної міліції планують винести на міський референдум, який може пройти 28 жовтня.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ