Кличко: Попов перетворив Хрещатик на гетто


Лідер партії "Удар" Віталій Кличко подав звернення до прокуратури з вимогою притягнути до відповідальності посадових осіб, які дали дозвіл на вирубку дерев на Хрещатику для підготовки фан-зони до Євро-2012.

Кличко зазначив, що ситуація з вирубкою дерев на центральній вулиці міста демонструє справжнє обличчя київської влади, повідомляє прес-служба партії.

"Ці люди – не кияни. Вони не люблять це місто, не знають і не цінують його. Тільки за цієї влади стало можливим перетворення центральної вулиці на гетто, яке відокремило європейців від міста парканом. Тільки за цієї влади стало можливим заради паркану спиляти каштани на Хрещатику", - сказав політик.

Кличко також зауважив, що піддає сумніву заяви міської влади про спиляні в центрі сухостої.

"Як можна назвати здоровий каштан з діаметром стовбура у 20-34 см сухостоєм? Щоб переконатися в тому, що міська влада говорить неправду, треба лише подивитись на фото спиляних дерев", – сказав лідер "Удару".

Кличко зауважив, що відповідальність за незаконну вирубку дерев має нести особисто голова КМДА Олександр Попов.

"У Києві діє мораторій на вирубку дерев, встановлений законом. І тільки очільник КМДА міг дати дозвіл цей закон так цинічно порушити", – сказав Кличко.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ