Виставка безпородних псів і фламенко, або Куди податися на вихідні?



Фото donturistik.ru

Чергові літні вихідні розпочнуться ще у п’ятницю ввечері, коли шведські фани влаштують традиційний марш перед грою їх команди, а на Хрещатику зберуться тисячі уболівальників, щоб разом подивитися матчі.

Однак вікенд також подарує чимало цікавих подій. І не лише спортивних.

Так, у фан-зоні 16 червня влаштують змагання з вуличного графіті, а 16-17 червня шоу барабанщиць "Тайко драммерс".

16 червня о 10.00 у парку Дружби народів пройде міжнародна виставка безпородних собак "Кубок Барбосв-2012".

 

Як повідомляють організатори – Молодіжна Ліга Захисту Тварин – запрошує власників безпородних вихованців взяти участь у виставці, що проходить під гаслом "Для дружби не важлива порода".

Виставка триватиме з 10.00 до 15.00. Вхід на виставку безкоштовний.

У Гостинній республіці, яку організували столичні мешканці, щоб захистити Гостинний двір на Контрактовій площі, влаштують виставку і театр тіней.

Так, 16 червня о 16.00 там відкриють художню експозицію "Реконструкція", яка триватиме до 26 червня. По завершенні виставки відбудеться концерт, а о 22.00 – Театр тіней.

17 червня у Гостинному дворі влаштують дитячу школу барабанної гри "GoDoPaTa".
 
О 16. 00 відбудеться концерт гурту Animals' Session's, о 17.30 – акція-перформанс на захист Гостинного двору "Мої стіни – люди!", а о 18.00 – школу Фламенко.

Фото happyinspain.com

О 21 годині всіх запрошують на кінопоказ у Кінотеатрі на Фасаді. Показуватимуть "451 градус по Фаренгейту" Рея Бредбері.  

Адреса проведення: Контрактова площа, внутрішній двір Гостинного двору. Вхід вільний.

У столичному планетарії у культурно-розважальному центрі Atmasfera проходить виставка "Футболки гравців". На ній показані футболки особистих футболістів — Абеді Пеле, Ліонеля Мессі, Девіда Бекхема, Роберто Карлоса, Андрія Шевченка та інших – загалом 700 футболок відомих гравців.

Фото з сайту закладу 

Заклад працює без вихідних з 10.00 до 22.00. Вхід для дорослих 30 гривень, для дітей — 20 гривень.

Разом з тим на співочому полі проходить виставка квітів, присвячена Євро-2012.

16-17 червня у Національному музеї архітектури і побуту "Пирогово" проведуть День гончара та коваля.

А в "Парку Київська Русь" у ці дні влаштує свято "Футбол в гостях у Древнього Києва".

"Глядачів чекає урочистий ритуал зустрічі гостей біля воріт Стародавнього Києва, привітання гостей самим Князем Київським, захоплюючі театралізовані сценки, ігри, що дійшли до нас з глибокої давнини, конкурси, забави на футбольну тематику", обіцяють організатори. 

Також гості свята зможуть побачити виступи кінного театру "Парк Київська Русь", пройти театралізований церемоніал посвячення в жителі Древнього Києва Великим Князем Володимиром, стати учасниками розважально-спортивного квесту "Княжа тропа" з церемоніалом коронації переможця.

Також на території Парку пройдуть майстер-класи з народних ремесел, виставка-продаж виробів майстрів, середньовічний тир і костюмерна, катання на конях та поні.

Парк знаходиться у с. Копачів Обухівського району Київської області (34 км від Києва). Дістатися до парку можна маршрутним автобусом від станції метро "Видубичі" (зупинка знаходиться біля супермаркету "Фуршет"). Маршрутка відправляється о 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Вартість квитка: 20 гривень.

Якщо ви хочете поділися іншими цікавими подіями у Києві - пишіть нам на адресу ukrpravda.kyiv@gmail.com, і ми обов’язково про них розкажемо. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ