Міліція каже, що паркан Стрітенської церкви ніхто не викрадав


Столична міліція спростовує повідомлення про викрадення паркану навколо території, де відбудовується пам’ятка Київської Русі – Стрітенська церква.

Як повідомляє прес-служба київської міліції, 14 червня близько десятої години ранку до міліції надійшло повідомлення, що невідомі зламали та викрали частину паркану біля Стрітенської церкви.

На місце направили слідчо-оперативну групу Шевченківського районного управління міліції.

"По приїзду на місце пригоди правоохоронці з’ясували, що насправді паркан ніхто не викрадав, а просто працівники одного з ЖЕКів розпочали його демонтаж – у зв’язку з тим, що представники церкви досі не надали необхідний пакет дозвільних документів, незважаючи на неодноразові вимоги. Їх також було неодноразово попереджено, що у разі ненадання пакету документів буде проводиться демонтаж паркану", відзначили в міліції.

Вже коли працівники комунального підприємства демонтували частину паркану, представники церкви надали їм необхідний пакет дозвільних документів.

"На даний час конфлікт урегульовано, сторони дійшли консенсусу. Представники ЖЕКу пообіцяли власними силами відновити пошкоджений паркан", - додали у міліції.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ