У Києві затримали чотирьох крадіїв


12 червня столичні правоохоронці затримати 3 зловмисників, які обікрали іноземних вболівальників.

Як повідомляє прес-служба міліції, від рук крадіїв постраждали двоє іноземців.   

Так, 12 червня 26-річний вболівальник з Росії повідомив в міліцію, що на території фан-зони на вул. Хрещатик виявив крадіжку фотоапарату, 250 рублів, кількох кредитних карток та особистих документів.

У результаті оперативно-розшукових заходів через 10 хвилин правоохоронці затримали трьох підозрюваних у крадіжці. Парубки віком від 16 до 38 років приїхали до Києва з Рівненської та Дніпропетровської областей, не лише для перегляду футбольних матчів, а й, очевидно, для поповнення своїх матеріальних та фінансових статків.

Близько сьомої вечора із заявою звернувся шанувальник футболу з Німеччини. За словами 35-річного потерпілого, на території фан-зони невідомий поцупив у нього з кишені штанів гаманець вартістю 50 доларів, 75 гривень та особисті документи.

Злодієм виявився 24-річний уродженець Чернігівщини, якого спіймали за 30 хвилин.

"Наразі усі четверо затриманих зізналися у скоєнні злочинів, речові докази в них вилучено та повернуто власникам. Слідчий відділ Шевченківського рай управління МВС проти них порушив кримінальну справу за ст. 185 "Крадіжка". Триває досудове слідство, зловмисники перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території столиці та інших регіонів України", йдеться в повідомленні.

Аби не стати жертвою таких злочинів, працівники міліції радять громадянам не носити гаманців та цінних речей в легкодоступних місцях для сторонніх.

"Перебуваючи на багатолюдній території, зберігайте документи та цінності у внутрішніх кишенях штанів, піджаків тощо. Рюкзаки та сумки тримайте якомога ближче до себе, не перекидайте їх за спину, аби була можливість постійного контролю за ними. У разі, якщо стосовно вас скоєно злочин, не зволікайте і негайно звертайтеся до найближчого наряду або відділку міліції чи телефонуйте на 102", наголосили у МВС.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ