Торговець стихійного ринку побив працівницю водоканалу


12 червня вранці на стихійному ринку торговець побив співробітницю "Київводоканалу".

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"На ринку, що біля вул. Електротехнічної, 16 один з продавців плодово-овочевої продукції наніс тілесні ушкодження співробітниці розрахункового департаменту "Київводоканалу", вдаривши жінку по обличчю, в результаті чого вона отримала струс мозку", йдеться в повідомленні.

У "Київводоканалі" відзначили, що інцидент стався, коли жінка, побачивши лотки з черешнею, що перекрили в’їзд на автомобільну стоянку підрозділу водоканалу, попросила продавця прибрати продукцію з дороги, аби не заважати проїзду спецавтотранспорту.

"У відповідь на це продавець почав кричати та лаятись, а після повторного прохання прибрати лотки вдарив жінку по обличчю. У відділені швидкої допомоги жінці поставили діагноз "струс мозку". Наразі стан її стабільний, без погіршень, але принаймні місяць вона буде змушена провести на лікарняному, адже саме таким є мінімальний строк фізичного відновлення при подібних черепно-мозкових травмах", йдеться в повідомленні.  

Після огляду лікарем інженер абонентського відділу написала заяву до районного відділення міліції про нанесення тілесних ушкоджень.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ