У столиці пройде екстрим-фест і чемпіонат з вітрильного спорту


Під час проведення фінальної частини футбольного чемпіонату з футболу Євро-2012 у столиці відбудеться ще 16 заходів з інших видів спорту.

Серед них міжнародні, всеукраїнські, міські відкриті турніри, змагання та фестивалі, повідомляє прес-служба КМДА.

Так, 12-13 червня на Русанівському каналі відбудеться Відкритий чемпіонат міста з риболовного спорту. Майстерні рибалки змагатимуться за першість у ловлі риби поплавковою вудочкою.

З 14 до 16 червня відбудеться міський чемпіонат з вітрильного спорту. Подивитися на змагання юнаків та дівчат – учнів СДЮШОР з вітрильного спорту можна буде на вул. Прирічній, що на Оболоньській набережній.

Крім того, у Гідропарку на баскетбольному майданчику "Пляж Венеція" з 15 до 30 червня триватиме відкритий міський турнір з баскетболу серед чоловіків на Кубок Корбана.

У центрі науково-технічної творчості молоді "Сфера"з 16 до 20 червня відбуватиметься відкритий чемпіонат міста з автомодельного спорту.

Фестиваль екстримальних видів спорту "Екстрім-фест 2012", який розпочнеться 16 червня і триватиме до 2 вересня, відбудеться у парку Дружби народів. Команди – учасниці змагатимуться з вейкбордингу, воднолижного спорту, паркуру, петанку, пейнтболу, міні-гольфу, настільного тенісу, хокею, пляжного волейболу, футболу, памп-треку, футволею, авіамодельного спорту, боулдерингу, слеклайну, снінбордингу, брейкдансу, черлідінгу та інших екстримальних видів спорту.

29 та 30 червня у парку Дружби народів відбудеться Чемпіонат міста з пляжного волейболу, серед юнаків.
Крім того, на Набережному шосе біля станції метро "Дніпро" та у селищі Пирогово з 30 червня до 2 липня триватиме відкритий чемпіонат міста з автомобільного спорту. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ