Жителі Бортничів скаржаться на розбиті дороги і сміття. ФОТО

12.06.2012  13:12

1 2 3 4

Мешканці Бортничів скаржаться що потерпають від свавілля влади: у мікрорайоні розбиті дороги, які не ремонтували багато років, а вулиці завалені сміттям, бо зникли контейнери для сміття.

З листом про допомогу мешканці звернулися до "Української правди. Київ".

"У нас складається враження, що ми живемо не в столиці України,а в якийсь африканській провінції. У нас майже повністю знищені автодороги, тому що їх не ремонтують уже більше двох років, взимку взагалі не розчищають сніг, а з приходом до влади представника регіоналів Олександра Попова у мікрорайоні повністю зникли контейнери для сміття, і тепер пакети зі сміттям розкидані по всьому мікрорайону", - повідомили мешканці.

 

"Усе це відбувається в якихось 1000 метрів від глобально-показушних будівництв на проспекті Бажана, де адміністрація міста намагаючись сподобатись тим, кого возять в аеропорт, просто вилазить з шкіри", - додали мешканці.

Люди кажуть, що з 2010 року звертались з колективними листами до Попова, до керівника відділу контролю за благоустроєм дарницького району Юрія Сидоркевича, до начальника Головного управління контролю за благоустроєм Сергія Садового.

"Але всі ці колективні звернення так і не були розглянути цими вельможними посадовцями, яким, до речі, платять зарплату з наших податків", - розповіли мешканці.

Фото надані місцевими мешканцями

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ