На залізничний вокзал треба ходити з біноклем?


На центральному залізничному вокзалі столиці з'явилися нові інформаційні табло, розглянути записи на яких можуть тільки люди з орлиним зором.

Про це пише "Комсомольська правда".

Попри те, що вокзал прихорошили до Євро-2012, розклад прибуття й відправлення поїздів зробили електронним, з англійським перекладом, легше пасажирам не стало.

Спробуй розбери, що там написано. Фото Комсомольської правди

Через додаткові поїзди і переклад шрифт на табло став меншим, тож не всі пасажири можуть роздивитися, що ж там написано.

"Я не можу роздивитися букви й цифри. У мене із зором проблем ні, але тепер знизу не видно"- поскаржилася 27-річня киянка Аліна.

За словами медика-офтальмолога, людям із хорошим зором роздивитися, коли відбуває чи приходить потяг не вдасться.

"Однозначно скажу, що людина з нормальним стовідсотковим зором, як у мене, стоячи внизу не зможе роздивитися написи на цьому моніторі. Це для людей з орлиним зором. Або для снайперів. Тому, ідучи на вокзал, захопіть бінокль", -  жмурячись, сказав медик Олександр Щуренко.

А от на запитання, чому так "задрібнили" букви табло Центрального залізничного вокзалу, не змогли відповісти ні фахівці управління Південно-Західної залізної дороги, ні санітарні лікарі країни.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ