"Київенерго" просить киян не ходити під дротами та біля трансформатор


"Київенерго" звертається до киян та гостей столиці із проханням бути обачними та уважними поблизу енергетичних об’єктів – ліній електропередач, розподільчих пристроїв, трансформаторних підстанцій, будинкових електричних щитів тощо.

"У зв’язку із поточними погодними умовами – сильними зливами, грозами та шквальними вітрами – можливі обриви ліній електропередач. Порушення правил безпеки та ігнорування попереджень про небезпечні ділянки та дії може призвести до трагічних наслідків – травмування чи навіть смертельних випадків", - наголосили у прес-службі компанії.

У "Київенерго" наголосили, що "будь-який обірваний провід, де б він не знаходився – на землі чи на дереві -  слід вважати таким, що знаходиться під напругою".

"Помітивши будь-яке пошкодження ліній електропередач, необхідно терміново повідомити про це в Довідкову службу "Київенерго" за тел. 15-88 або 201-58-79 (з мобільного). Передавши повідомлення до Довідкової служби, дочекайтеся прибуття бригад аварійної служби", - відзначили в компанії.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ