Проти екс-керівника водоканалу порушили вже другу справу


Прокуратурою столиці порушила кримінальну справу стосовно колишнього гендиректора ПАТ "Київводоканал", з вини якого було відчужено нерухоме майно товариства.

Як повідомляє прес-служба прокуратури, за дорученням екс-керівника "Київводоканалу", 25% акцій якого належать територіальній громаді, було продано комплекс із чотирьох нежитлових приміщень по вулиці Старонаводницькій, 10 у Печерському районі.

Приміщення площею 11,5 тисячі кв.м. продали за 28 мільйонів гривень, у той час як ринкова вартість цих приміщень згідно з висновками судової будівельно-технічної експертизи складає майже 64 мільйони гривень.

Справу порушено за ч. 3 ст. 365 КК – перевищення влади або службових повноважень. Досудове слідство триває.

Як повідомлялося раніше, у вересні 2011 року Прокуратура Києва порушила кримінальну справу щодо колишнього генерального директора КП "Київводоканал" Ярослава Філатова за зловживанні владою й службовим становищем.  

Як відомо, з 10 грудня 2007 року до 20 грудня 2010 року "Київводоканал" очолював депутат Київради від ГАК Ярослав Філатов. З грудня 2010 року "Київводоканал" очолює Валерій Ченчевий.

Українська правда. Київ

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ