Українська компанія каже, що її "кинули" на "Євромістечку"


Компанії ТОВ "СМК Юнайтед", яка здійснювала монтаж Європейського містечка під Аркою Дружби народів заявляє, що з нею не розрахувалися за виконані роботи.

Як повідомили у прес-службі компанії, вони у квітні від представників німецької організації GIZ Україна одержали замовлення на виготовлення комплексу споруд для Європейського містечка на час проведення Євро-2012.

"Комплекс споруд – футбольний майданчик на спеціальній платформі із трибунами й додатковим необхідним реманентом. Фактичним замовником виступила українська компанія ТОВ "Старівент Компані" (власник громадянин Німеччини: Франк Шруль). ТОВ "СМК Юнайтед" виконала всі взяті на себе зобов'язання й надала 30 травня всю продукцію на об'єкт замовника. На сьогоднішній день наша компанія не одержала на свій розрахунковий рахунок жодної гривні", - повідомили у компанії.

У компанії кажуть, що їм не заплатили майже мільйон

"На вимоги оплатити 100% виконане замовлення, ТОВ "Старівент Компані" в особі Франка Шруля заявляє, що все оплачене в повному обсязі. На вимогу надати платіжні документи Франк Шруль почав ховатися й не відповідати на телефонні дзвінки. Ми звернулися по допомогу в розв'язкові нашої проблеми до безпосереднього замовника нашого встаткування GIZ Україна із проханням розібратися в ситуації, що склалася", - йдеться в повідомленні.

У компанії наголосили, після багаторазових дзвінків їм вдалося зустрітися з представниками GIZ Україна, однак ситуація не вирішилася.

"Підсумок зустрічі: нас просто вигнали й сказали що за все заплатили, а на вимоги показати платіжні документи почали загрожувати охороною. Зі своєї сторони ми принесли всі документи, виписки по рахункові підтверджувальні наші претензії й відсутність оплат, але нам просто розсміялися в особу, сказавши, що ми однаково нічого не доб'ємося від них", - відзначили в компанії.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ