У ДАІ нагадали, що під час матчів Євро перекриють 15 вулиць


Державтоінспекція столиці нагадує, що у дні проведення матчів 11, 15 та 19 червня 2012 року діють обмеження руху на вулицях міста.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Перекривається повний транспортний периметр навколо стадіону та офіційної фан-зони з 6 години ранку дня проведення матчу до часу закінчення плюс три години після його завершення", повідомили у ДАІ.

Зокрема, рух транспорту перекривається на вулицях: Васильківській (на ділянці від вул. І. Федорова до бульв. Т.Шевченка); Федорова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Предславинської); Димитрова (на ділянці від вул. В. Васильківської до вул. Анрі Барбюса); Анрі Барбюса (на ділянці від вул. І. Федорова до вул. Димитрова), провулку Лабораторному (на ділянці від вул. Літньої до Федерації футболу України).

А також на вулицях Фізкультури (на ділянці від вул. Антоновича до НСК "Олімпійський"); Жилянській (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Шота Руставелі); Саксаганського (на ділянці від вул. Антоновича до вул. Еспланадної); Шота Руставелі, Еспланадній, Рогнідинській,  Скоропадського, Госпітальній, бульварі Лесі Українки (на ділянці від вул. Госпітальної до пров. Щорса в обох напрямках); провулку Госпітальному, Бессарабській площі (при цьому проїзд по вул. Басейній та Крутому узвозу залишається відкритим).

Разом з цим, напрямок одностороннього руху транспорту на вулиці Федорова (на ділянці від вул. Антоновича до вул. В. Васильківської) змінюється на протилежний.

У дні проведення матчів 24 червня та 1 липня (неділя) перекриття вищезазначених дільниць вулично-дорожньої мережі здійснюється з 10.00 до часу закінчення матчу плюс три години після його закінчення.

Крім того, у дні проведення матчу Євро-2012 вулицями міста будуть пересуватися автоколони під супроводом патрульних автомобілів Державтоінспекції. В зв’язку з цим столична ДАІ звертається до водіїв транспортних засобів з проханням – надавати перевагу в русі спецавтомобілям із ввімкненими проблисковими маячками.

Державтоінспекція радить усім мешканцям і гостям столиці аби уникнути заторів чи інших ускладнень руху під час проведення чемпіонату – планувати маршрут пересування, оминаючи центральну частину міста, а також використовувати паркінги для розміщення своїх транспортних засобів.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ