"Пішохідний" Андріївський став потужною автомагістраллю?


Андріївський узвіз, який з початку 90-х років має статус пішохідного, після ремонту несподівано перетворився в потужну автомагістраль.

Про це заявив депутат Київради від БЮТ Олександр Бригинець. З вимогою пояснити, чому так сталося, він звернувся до начальника Управління ДАІ МВСУ генерал-майора міліції Лозового.

"Я вимагаю від ДАІ надати пояснення, чому на Андріївському узвозі, який є пішохідною зоною і по якому рух транспорту заборонено в принципі, почався інтенсивний авторух? Чому немає посту ДАІ, який би не допустив би цього руху, адже в аналогічній ситуації на Хрещатику є достатньо співробітників ДАІ, які не пропускають транспорт у дні, коли рух заборонено? Якщо пішохідний статус Андріївського узвозу скасований, то ким і на підставі якого рішення?, - йдеться в листі Бригинця.

Депутат зауважив, що якщо хтось і дозволив рух транспорту по Андріївському узвозі, то треба пересвідчитись, що він мав для цього достатньо повноважень.

Крім того він нагадав, що Інспекція Дерархбудконтролю не дозволила вводити узвіз в експлуатацію. А значить, навіть якщо хтось і скасував пішохідний статус, рух по цій, не введеній в експлуатацію вулиці однак недопустимий.

Як відомо, відкриття Андріївського узвозу вже відбувалось двічі: 25 травня та 3 червня 2012 року, але юридично узвіз досі залишається будівельним об’єктом.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ