У столиці до кожної пам’ятки приставили волонтера


На час проведення Євро у столиці біля кожної пам’ятки чи монумента, а також на центральних станція метро упродовж дня чергують волонтери. Молоді хлопці і дівчата покликані допомогти іноземних гостям.

Як повідомив один з волонтерів біля Золотих воріт Костянтин, вони допомагають зорієнтуватися на місцевості, підказують маршрут, розповідають про визначні місця.

Волонтер Костя радо відповідає на всі запитання. Його легко помітити завдяки зеленій формі. І легко привітатися, бо на бейджику зазначені його ім'я і прізвище. При собі хлопець має карти, записники. Фото Української правди. Київ  

"Я тут чергую весь день. Біля інших пам’яток чи визначних місць є інші волонтери. Ми трохи історію місця розповідаємо, допомагаємо, коли треба. Спілкуємося англійською. Щоправда, поки більше наших підходить – питають, чого ми тут стоїмо і що робимо", - розповів Костянтин.

Волонтери одягнені у спецформу, при собі мають карту Києва.

Також по одному волонтеру стоїть на центральних станція метро. У суботу вони відверто нудьгували, оскільки фанів було ще небагато. І разом з тим радо відгукувалися, розповідаючи про те, чого стоять.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ